Αστεία emails, ανέκδοτα και πολύ γέλιο

Google
 
Web emailakia.blogspot.com
09 October 2006
Περί καλοκαιριού
Ο Paparazzi μελέτησε τις διακοπές των Ελλήνων, είδε πως περνούν και τι κάνουν κάθε καλοκαίρι και έβγαλε τα παρακάτω συμπεράσματα:

1. Οποιος θέλει να δει τι μόδα επικρατεί αυτή την εποχή, μπορεί να πεταχτεί σε ένα νησί και να δει τους άντρες και τις γυναίκες. Σαγιονάρα για τους άνδρες (βολικές για όσους έχουν πρόβλημα κακοσμίας με τα παπούτσια), καυτά σορτς και τατουάζ στη μέση για τις γυναίκες. 2. Ολοι οι Ελληνες και όλες οι Ελληνίδες έχουν ΠΑΝΤΑ λεφτά για διακοπές. Μπορεί να χρωστούν δύο δάνεια και τρεις κάρτες, αλλά πάντα θα βρουν μερικά ευρώ για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
3. Κάθε καλοκαίρι που έχει Μουντιάλ, οι 9 στους 10 άντρες φορούν φανέλες εθνικών ομάδων και δη αυτής που πήρε το κύπελλο. Αν είναι η Ιταλία -όπως τώρα- την φανέλα την προτιμούν και οι γυναίκες, αφού είναι εφαρμοστή και τονίζει τα... θετικά σημεία του σώματος.
4. Πολλές γυναίκες έχουν καταφέρει να μαυρίσουν από την στιγμή που θα κατεβούν από το πλοίο! Ας είναι καλά το σολάριουμ...
5. Κάθε καλοκαίρι τα ηλεκτρονικά αξεσουάρ αυξάνονται και γίνονται μόδα. I-pod ή κινητά με κάμερες και Mp3 είναι ο απαραίτητος εξοπλισμός κάθε Ελληνα που σέβεται τις διακοπές του.
6. Κάθε καλοκαίρι υπάρχει πρόβλημα με τις ακτοπλοϊκές γραμμές, κάθε καλοκαίρι όλοι θα περάσουμε μια μικρή δοκιμασία μέχρι να πάμε στον προορισμό μας, κάθε καλοκαίρι οι τιμές των εισιτηρίων είναι πιο «τσουχτερές».
7. Όταν ανοίγει ο καιρός και έρχεται το καλοκαίρι, επιστρέφουν στην μόδα τα βραχιολάκια «Livestrong». Όταν έρχεται ο χειμώνας και τα βραχιολάκια επιστρέφουν στο συρτάρι, το σημάδι που αφήνουν είναι εμφανέστατο στο υπόλοιπο μαυρισμένο χέρι.
8. Οσο περνούν τα χρόνια, τόσο λιγοστεύουν τα... μαγιό των γυναικών. Πλέον, τα κορδόνια των παπουτσιών καλύπτουν μεγαλύτερο μέρος του σώματος από τα κορδόνια-μαγιό.
9. Όλα τα κλαμπ των νησιών θυμίζουν εκνευριστικά την Αθήνα σε... ώρα νυχτερινής αιχμής. Το μόνο που αλλάζει είναι το ντύσιμο, αφού η βερμούδα και το κάπρι φοριούνται περισσότερο. Το άλλοθι των διακοπών βλέπετε...
10. Το μεθύσι στις παραλίες από τις 2 το μεσημέρι δείχνει δύο πράγματα:
α) Ο Ελληνας δεν πίνει τον χειμώνα και τα πίνει μαζεμένα το καλοκαίρι και
β) Ο Ελληνας γουστάρει να ζει ριψοκίνδυνα και να βλέπει κατάματα τον θάνατο. Γι'αυτό δεν διστάζει να βουτήξει στη θάλασσα έχοντας καταναλώσει 5 κοκτέιλ, 7-8 μπύρες και ένα σάντουιτς γιατί η θάλασσα πάντα μας ανοίγει την όρεξη...
11. Τα αντηλιακά κάθε χρόνο ανανεώνουν τα αρώματά τους. Τώρα είναι ιδιαίτερα δημοφιλές το αντηλιακό με άρωμα... τσιχλόφουσκας! Είσαι στην παραλία και νομίζεις πως βρίσκεσαι στο δημοτικό, τότε που τρώγαμε τις Big-big babol, κάναμε φούσκες, λερώναμε τα ρούχα μας όταν έσκαγαν και μας έπαιρνε χαμπάρι η μαμά βάζοντας τις φωνές γιατί θα χαλάσουν τα δόντια μας.
το καταχώρησε ο Plakatzis @ 9:42 AM  
0 γελάκια:

Post a Comment

<< Αρχική σελίδα (Home)
 
Σφύρα κλέφτικα introduce us to the world ;-)
add to del.icio.us Digg it! Furl this! add to reddit!

 

Προτείνετε Links

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About Blog
..οτι λαμβάνω κάθε μέρα μέσω email. Φοβερά ανέκδοτα, αστεία ανέκδοτα με πολύ γέλιο, πλάκες, φωτογραφίες και πολλά άλλα καλά!
Προηγούμενα Post
Ψάχνεις κάτι παραπάνω;
e-laughs-jokes-fun
Σύνδεσμοι
Πρέπει να το δεις
Templates by
Free Blogger Templates



Eurolife EFG Ασφαλιστική
Ελληνικό Web directory
GreekBloggers.com
Humor blogs Λογιστικά, ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ, ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, Λογιστικό γραφείο, αργυρουπολη, αργυρούπολης, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Αν κάποιος ή τα πνευματικά δικαιώματα κάποιου θίγονται παρακαλώ να με ενημερώσετε.